Samenwerking VV Workum en De Jong Workum Financieel Advies ’n fertroud gefoel

De Jong Workum FA is sinds 2016 de hoofdsponsor van de voetbalvereniging en beide partijen zijn verheugd aan te kunnen geven dat deze samenwerking met nog eens drie jaar wordt verlengd. Afgelopen jaren zijn door beide partijen als uiterst plezierig ervaren en de voortzetting van het hoofdsponsorschap is hier het beste symbool voor.

VV Workum wil alle (spelende) leden de mogelijkheid bieden zich binnen de vereniging optimaal en met veel plezier voetbaltechnisch en sociaal te kunnen ontplooien. Vanuit die visie is het erg plezierig dat er partijen zijn zoals De Jong Workum FA die hierin een partner van de vereniging willen zijn.

De Jong Workum FA is te vergelijken met een voetbalteam. Binnen een team heeft elke speler zijn specifieke kwaliteit en rol die samen bepalend zijn voor de kracht van het team. De Jong Workum FA biedt een unieke bundeling van (financiële) diensten bestaande uit makelaardij, verzekeringen, hypotheken en het administratie- en adviesbureau en samen geeft dit de kracht aan hun bedrijf.

De heren Pé en Andreas de Jong kiezen bewust voor gemoedelijkheid en persoonlijk contact en heeft de regio functie hoog in het vaandel staan. Ook die kwaliteiten passen prima bij de voetbalvereniging. Kortom: De Jong Workum FA en VV Workum is een prima match en we zijn dan ook blij met de voortzetting van het hoofdsponsorschap!

Op de foto v.l.n.r. bestuurslid Klaas Haanstra, de heren Andreas en Pé de Jong en voorzitter André Visser.