SC Bolsward 7 – Workum 3 (Futsal)

Op dinsdag 1 september was het dan eindelijk zover: de eerste wedstrijd van het seizoen voor Futsal Workum 3. Na een aantal oefenpartijen in de zomervakantie is daar dan eindelijk de vuurdoop! En deze vuurdoop vond plaats in sporthal de Middelzee te Bolsward tegen Futsal Bolsward 7.

Na een kleine warming-up kon de bal rollen. Aan beide kanten was het begin zenuwachtig, maar na een kleine 5 minuten begon Workum beter te voetballen en kansen te creëren. Dit werd uiteindelijk ook omgezet in doelpunten (1-5).

De tweede helft was het wedstrijdbeeld hetzelfde als in de eerste helft. Workum met de grootste kansen en Bolsward die er een paar keer uitkwamen via de counter. Bolsward scoorde niet meer en Workum kon aan het doelsaldo werken. Helaas liet de scherpte van Workum te wensen over. Dit resulteerde in nog twee doelpunten met een eindstand van 1-7 in het voordeel van Futsal Workum 3.

Conclusie is dat Futsal Workum 3 tevreden kan zijn over de wedstrijd. Met goed voetbal en veel kansen biedt dat perspectief voor de rest van het seizoen.