Steun je sportvereniging met een rondje

De coronacrisis heeft ook op sportverenigingen een grote impact. Gesport wordt er even niet, activiteiten zijn stopgezet, maar ook financieel kunnen de gevolgen groot zijn. Sport is ongelofelijk belangrijk voor iedereen. Actief sporten is gezond, maar daarnaast is de sportvereniging een plek waar plezier wordt gemaakt, waar je verhalen hoort en vertelt en waar je van elkaar leert. Kortom: sport is maatschappelijk enorm belangrijk!

Het zou erg jammer zijn als sportverenigingen door geldgebrek straks minder activiteiten kunnen aanbieden. De Workumer sportverenigingen willen dat niet laten gebeuren en doen om die reden mee aan de actie ‘Rondje voor je club’. Nu dit niet in de kantine kan, roepen we mensen op om digitaal een rondje te geven. Deze keer niet aan je teamgenoten, maar aan je favoriete club. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de clubs niet in de problemen komen en we straks samen weer mogen genieten van het mooiste spelletje dat er is!

Meedoen is heel eenvoudig. Volg de Workumer sportverenigingen op social media of kijk op www.rondjevoorjeclub.nl/club/vvworkum om online een rondje te geven.