‘SWELTSJE’ EISE FEENSTRA KOMT NAAR V.V. WORKUM

Vanaf volgend seizoen komt Eise Feenstra (23) onze selectie versterken, de snelle en technisch vaardige aanvaller komt over van Oeverzwaluwen.

In het seizoen ’14-’15 maakte Eise op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het 1e elftal van Oeverzwaluwen in de 2e klasse en hij gaf in dat jaar gelijk zijn visitekaartje af door 2 keer te scoren, om in de daarop volgende seizoenen zijn totaal op te schroeven naar 35 goals. Eise heeft daarmee wel indruk gemaakt in de 3e klasse, maar hij heeft zeker nog niet alles van zijn kunnen laten zien.
Aangezien hij al een aantal jaren deel uitmaakt van Workum Futsal 1 en de intentie heeft om op niet al te lange termijn te verhuizen naar Workum, is het voor Eise nu een goed moment om de overstap te maken. “Ik wil me de komende jaren doorontwikkelen en ik denk dat de mogelijkheden hiervoor bij V.V. Workum het beste zijn. Het is een goede motivatie voor mezelf dat ik onder aansturing van Jente Bootsma iedere week 2x volle bak kan trainen met een grote kwalitatief goede groep op een mooi kunstgrasveld, mét de mogelijkheid om te blijven futsallen bij Futsal 1. Ik wil hier het beste uit mezelf halen en een toegevoegde waarde zijn voor zowel het team als de club, ik kijk hier enorm naar uit”, aldus Eise.
Met de gedachte dat we er als club naar streven dat iedere voetballer die in (de buurt van) Workum woont ook bij ons voetbalt, is het super dat Eise, met de intentie om in de nabije toekomst in Workum te gaan (samen-)wonen, nu de sportieve verhuizing al maakt. We heten Eise dan ook van harte welkom bij onze club en kijken uit naar de samenwerking!

Attachment