Teamindeling 2017/2018 Update!

De teamindeling voor het komend seizoen heeft een update gehad. Er hebben zich nieuwe spelers aangemeld en sommige spelers hebben zich afgemeld of zijn naar een ander team gegaan.

Verder is de teambenaming bij de JO15-teams gewijzigd. Als club vonden wij het belangrijk dat het team met tweedejaars-spelers zou worden ingedeeld als JO15-2. De KNVB heeft daarin een andere gedachte. De teamnummers volgen de hoogte van de afzonderlijke klassen. De JO15-3 is daarom de JO15-2 geworden en andersom. Niet heel spannend maar wel belangrijk om te weten lijkt ons.

Via de link onderin het bericht kun je de meest recente teamindeling openen!

Jullie hebben wat langer moeten wachten maar nu is het dan zover. De teamindeling voor het seizoen 2017/2018 is klaar en voor jullie beschikbaar. Maar liefst 3 meiden teams en 20 jongens team spelen hun wedstrijden volgend seizoen. De JO7 is een nieuwe leeftijdscategorie die op een kwart veld de competitie binnen de Zuidwesthoek aangaan. Ook de spelers van de JO9 gaan dit seizoen voor het eerst los op een kwart veld. Dit als onderdeel van de nieuwe opzet van het pupillenvoetbal door de KNVB. Let op, de benaming van de teams kunnen nog wijzigen, afhankelijk van het niveau dat in een aantal gevallen wordt toegewezen. Kijk snel waar je bijstaat!

Voor iedereen een fantastische zomer en tot volgende seizoen!

Sportieve groet, Jeugdbestuur & Commissie 019-O7

Klik hier voor de Teamindeling