Top 10-notering bij de Fair Play Award

Respect, sportiviteit en fatsoensnormen staan binnen onze vereniging hoger aangeschreven  dan welke sportieve prestatie dan ook.

We zijn daarom enorm trots dat we afgelopen dinsdag 12 maart uit handen van de scheidsrechtersvereniging Noord- en West-Friesland een Fair Play-certificaat ontvingen. Bij deze verkiezing worden de bijna 100 voetbalverenigingen uit Noord- en West Friesland beoordeeld op sportiviteit in en om de sportvelden, denk hierbij aan:

*het aantal gele/rode kaarten;

*het aantal incidenten;

*gedragsnormen;

*uitstraling.

We zijn verheugd te vermelden dat V.V. Workum afgelopen seizoen in de top 10 is geëindigd binnen deze sportiviteitsranglijst, waarvoor we als hoofdbestuur op gepaste wijze dankwoorden en complimenten hebben ontvangen.

Deze complimenten behoren toe aan jullie als spelers, trainers, leiders, scheidsrechters, supporters en iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige Fair Play-notering. We zijn hier enorm trots op, bedankt!

Namens hoofdbestuur V.V. Workum