Trainer Jente Bootsma verlengt contract

Trainer Jente Bootsma verlengt contract bij VV Workum

Jente Bootsma heeft zijn contract bij VV Workum verlengd, waardoor de pas 27-jarige talentvolle en ambitieuze trainer in ieder geval ook volgend seizoen aan het roer staat bij onze A-selectie. Zowel de club als Jente zijn zeer tevreden over de samenwerking in het eerste seizoen en zijn van mening elkaar optimaal te kunnen aanvullen bij de wederzijdse ontwikkeling.

“Mei syn DNA, ambysje en drive, past Jente perfekt by wat wy as klub neistribje: iepen, earlik, dúdlik, entûsjast en posityf kritysk. Derneist wit hy de groep te fassinearjen en út te daagjen mei ynnovatyf trainingsmateriaal en syn fuotbalfisy. As resultaat leveret Jente, yn gearwurking mei it technysk kader, in wichtige bydrage oan de ûntwikkeling fan ús jonge seleksje en de klub. Wy binne dêrom bliid en grutsk dat Jente by ús bliuwt!” aldus voorzitter André Visser.