Vacature hoofdtrainer VV Workum

VV Workum is met ingang van het seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer voor het 1e elftal, die in het bezit is van de vereiste diploma’s. Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij de trainingen verzorgt op maandag- en donderdagavond en het team begeleidt/coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag, alsmede de beker- en oefenwedstrijden.

We zijn een ambitieuze club in ontwikkeling die uitkomt in de zaterdag 3e klasse A, met als doel binnen een aantal jaren een stabiele 2e klasser te worden. Onze club telt ruim 400 leden en we beschikken over een prachtig sportcentrum (in aanbouw) met een fantastische kunstgrasmat.

We zijn op zoek naar een trainer:

– met een geldige trainerslicentie (minimaal UEFA-B/Oefenmeester 2);

– met een positieve houding en denkend in oplossingen;

– met natuurlijk overwicht, goede sociale vaardigheden en een gezonde dosis humor;

– die duidelijk en transparant communiceert;

– die een duidelijke voetbaltechnische visie heeft;

– die een brug kan slaan met de B-selectie en JO-19;

– die het vermogen heeft om tussen én boven de groep te staan;

– die het als een uitdaging ziet om te werken met een jonge ploeg;

– die de jonge groep voetbaltechnisch en tactisch kan door ontwikkelen.

Wat bieden wij? Een marktconforme basisbeloning aangevuld met premies voor behaalde doelstellingen en resultaten.

Bent u de geschikte kandidaat? Stuur dan vóór 21 december een e-mail voorzien van een CV en motivatie naar André Visser (voorzitter VV Workum): info@vvworkum.nl. Voor nadere informatie: 06-54635068