VV Workum JO15-1 wint elite districtskampioenschap Noord.

Zondag 15 oktober reisde het team af naar Roden voor een toernooi met als einddoel een NK ticket te bemachtigen.

JO15-1 begon in de poule fase al goed door met 1-0 te winnen van hoofdklasse ONB. Vervolgens werden ook Blauw-Wit met 3-0 verslagen. Daardoor ging Workum door als eerste van de poule naar de halve finale.

In de halve finale moesten onze jongens het opnemen tegen het 2e divisie team Olde Veste. Ook die werd met goed voetbal in een spannende wedstrijd met 2-1 verslagen.Daardoor stond JO15-1 in de finale!

In de finale was de tegenstander weer Hoofdklasser ONB. In weer een spannende wedstrijd kwam VV Workum op voorsprong met 1-0 en deze werd niet meer weggegeven.

VV Workum JO15-1 heeft met deze overwinning een ticket weten te bemachtigen voor het NK toernooi aan het einde van dit seizoen.

Een fantastische prestatie van onze JO15-1 jongens van VV Workum.