Winnaars Doelpuntactie VV Workum naar wedstrijd SC Cambuur

Vorig voetbalseizoen heeft VV Workum mee gedaan aan de Doelpuntactie. Spelers hebben hiervoor mensen benaderd die gedurende een bepaalde periode voor elke gescoorde goal van hun team een geldelijke bijdrage gaven. De actie is een daverend succes geworden met een totale opbrengst van bijna 4.000 euro! Een prachtige prestatie waarmee de club de contributie voor de leden laag kan houden. Het team Workum JO11-2 (seizoen 2016-2017) heeft tijdens de actie de meeste sponsors binnengehaald. Als verrassingsprijs ontving het team een wedstrijd bij SC Cambuur. Afgelopen vrijdag was het zo ver en was het team te gast bij SC Cambuur tegen De Graafschap. Voorafgaand aan de wedstrijd kwam mascotte Camigo bij het team langs om hen te feliciteren en de complimenten te geven voor hun bijdrage aan de Doelpuntactie.

Op de foto van links naar rechts Ruben van der Schaaf, Lasse Galema, Ben Wesselius, Luca van Dam, Yesper Bouman, Sem Haanstra, Damian van Lierde en Jurre Sijperda.