Workum 3 – Haskerland 5 (futsal)

Dindag 10 november speelden wij onze zevende wedstrijd van dit seizoen thuis tegen Haskerland 5.
Met drie afwezigen maakte Johnny Steiginga ons team compleet.
Tegen half acht begonnen we super scherp aan de wedstrijd en stonden we snel met 3-0 voor, daarna kwam Haskerland wat beter in de wedstrijd maar konden zij niet voorkomen dat we met 6-1 de rust in gingen. In de rust werd afgesproken, met op het oog de streekderby tegen oeverzwaluwen, de wedstrijd beheerst uit te spelen.
Dat lukte met een ijzersterke defensie en nog wat snelle counters werd de uitslag op 9-1 gezet.
Doelpuntmakers van deze wedstrijd waren Jeroen 3× Frank 3× Lammert 2× en Chris nam ook een treffer voor zijn rekening.
 Op 24 november komt de koploper op bezoek dan spelen we om 20.30 thuis in de Rolpeal.