Workum 3 – NTW 2 (futsal)

Workum Futsal 3 trefzeker tegen NTW.

Dinsdag 8-12 was er na een aantal weken van stilstand weer een partij voor de mannen van het derde. Het laag geklasseerde NTW stond op het menu.
De eerste helft begon met wat aftasten van beide kanten, maar al snel bleek Workum een maatje te groot voor de heren uit Akkrum.  Aanvallen werden zorgvuldig opgezet al moet gezegd worden dat er ook zo nu en dan wat schoonheidsfoutjes in het Workumer spel zaten. De ruststand was uiteindelijk 6-1.
In de tweede helft werd geprobeerd om voetballend de score te vergroten. Dit lukte slechts ten dele omdat de individuele klasse van de Workumers groter was. De tweede helft gaf daardoor een spelbeeld dat vooral gedomineerd werd door individuele acties. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 12-2. Een keurige uitslag. De heren van het derde draaien prima mee bovenin en hebben nog geen enkel puntverlies geleden! Volgende staat een wedstrijd tegen Bolsward op het programma. Ook dat beloofd weer een waar spektakelstuk te worden!