Workum D1 – Frisia D1

Zaterdag 22 augustus

Workum D1  – Frisia D1

We moesten allemaal om kwart over negen op het voetbalveld zijn. Als eerste kregen we de opstelling te weten en informatie over de wedstrijd. Daarna intrappen,positiespel en afwerken . Toen begon de wedstrijd we zetten goed druk. We kregen ook wel een paar kansjes, maar ze wouden er eerst niet in na de 1-0 van Sil kwamen we los. Daarna werd het eerst  2-0 , 3-0. Na de 3-0 werden hun wat beter en scoorden ze ook de 3-1 maar dat maar we herpakten ons weer en scoorden we de 4-1. Na de 4-1 was het rust. Al de nieuwelingen kwamen er in Luka,Rudger en Rienco. We kwamen moeilijk op gang, maar we maakten ook al weer snel de 5-1 en de wedstrijd was nu eigenlijk al gespeeld. Na de 5-1 duurde het even en toen viel de 6-1 ook al. Toen kregen zij ook nog een paar kansjes maar onze keeper Sybe en onze verdediging stond goed en er kwam daarna geen bal meer door. Toen maakten wij de 7-1 van de voet van Rienco en toen ook al weer snel de 8-1 erachteraan. En met de 9-1 floot de scheidsrechter op zijn fluitje en was het afgelopen.

Volgende de week een moeilijke pot uit op sportcomplex het Bolwerk  tegen SC Bolsward, dat vandaag 11-0 won tegen Oosterlittens .

Gemaakt door: Jaldert Sjoerds