Workum F3 – Balk F5

Verslag van de voetbalwedstrijd Workum F3 tegen Balk F5 op zaterdag 31 oktober 2015

Een makkie voor Workum F3!

Bij sommige voetbalwedstrijden weet je al na een paar minuten dat het die keer wel eens heel makkelijk zou kunnen gaan. Workum F3 tegen Balk F5 op zaterdag 31 oktober jl. was er zo één. Ondanks het geringe verschil op de ranglijst hadden onze jongens geen zware tegenstand te dulden. Ze konden heerlijk vrijuit voetballen tegen Balk. Door goed samenspel stapelden de kansen zich vanzelf op. Rutger Overwijk (2x), Chiel van het Reve, Max Sijrier en Romano van Lierde zorgden met intikkertjes en afstandsschoten voor een mooie tussenstand van 5-0.

Na de verplichte pauze kon coach Patrick Overwijk het zich zelfs veroorloven om spits Max te laten keepen. Net als zijn voorganger Hidde Dalman had Max echter niet zo veel te doen. De voetballertjes van Balk F5 kwamen amper tot een gevaarlijke aanval. Als ze al langs het middenveld van Yarno Foekema, Jonatan Jellesma en Geert Bossink raakten, was daar nog altijd laatste man Hidde Daniels. Voorin waren er weer vele mogelijkheden om te scoren, maar de aanvallers van F3 waren wat minder scherp de tweede helft. Toch maakten Romano, Chiel en Rutger alledrie nog een mooi doelpunt. Met de eindstand van 8-0 waren Workum F3 en hun coach dik tevreden! De komende wedstrijd is tegen koploper SWZ Boso Sneek F5. En dat zal waarschijnlijk allesbehalve een makkie voor F3 zijn …..

WorkumF3
Workum F3 is er klaar voor!

Chiel
Chiel krijgt een pass en gaat weer scoren

NietElkeKans
Niet elke kans was raak