Workum F3 – Heeg F2

Makkers staakt uw wild geraas…..

Of het nu kwam door het onstuimige weer, door de naderende pakjesavond of door het slechte veld, Workum F3 verloor zaterdag 28 november in een rommelige wedstrijd met 2-5 van Heeg F2. Maar onze voetballertjes zullen daar niet echt wakker van liggen, het zijn waarschijnlijk Sint en Piet die hen uit hun slaap gaan houden.

Voor de wedstrijd merkte coach Patrick Overwijk al dat zijn team onrustig was en op het veld was dat ook terug te zien. Onze F3 begon niet eens zo onaardig, een tweetal kansen in de eerste 10 minuten hadden een voorsprong kunnen betekenen. Maar de doelman van Heeg F2 stond goed te keepen. En zoals dat wel vaker in een voetbalwedstrijd gebeurt, dan vallen de doelpunten aan de andere kant. Omdat er niet door iedereen goed werd meeverdedigd, stond het plotsklaps 0-2. En toen Workum F3 iets te fanatiek probeerde de schade te repareren, werd het vlak voor rust uit een counter zelfs 0-3.

Wat er in de kleedkamer is gezegd weten we niet, maar aan het begin van de tweede helft voetbalden onze jongens een stuk beter. F3 was weer een team met verschillende linies en iedereen hielp elkaar. Door twee mooie acties en schoten van Romano en Rutger, kwam Workum F3 ook nog terug in de wedstrijd. Helaas verslapte daarna bij een aantal spelers weer even de aandacht. En toen Heeg F2 de 2-4 maakte, verdween het geloof in een goed resultaat. Dat het daarna ook nog 2-5 werd, was voor de statistieken.

Op 5 december staat de laatste wedstrijd tot de winterstop voor de deur. Als dat maar goed gaat…. Want voor onze jongens is voetbal dan misschien de belangrijkste bijzaak in hun dagelijks leven, Sinterklaas is nu zeker even de hoofdzaak!
Heeg scoort
Helaas scoort Heeg de 2-4.

meiden Heeg
De meiden bij Heeg waren goed.
sterk terug

Workum F3 kwam sterk terug na de rust.

trouwe supporters

Onze trouwe supporters!