Workum JO12-1 is kampioen!

Na een ontzettend spannende competitie is het gelukt: JO12-1 is kampioen geworden! De laatste wedstrijd tegen Zeerobben werd thuis gewonnen met 7-4. Het feestje kon meteen gevierd worden. De start was fantastisch, de Harlingers werden overrompeld met goed tactisch spel van de Workumers. Ook het afmaken van de kansen ging als een tierelier. Het eerste doelpunt viel al in de 4e minuut en voor de rust stond het 5-0. Vol goede moed kwamen de jongens dan ook uit de kleedkamer. Na de 6-0 kakte het team toch wat in en begonnen de Zeerobben er weer in te geloven. Ze maakten de 6-1 en binnen vijf minuten moest onze keeper nog twee keer een bal uit het net vissen, dus 6-3. Het bracht de spanning weer terug in de wedstrijd. Na de 7e goal voor de thuisclub, en een gemiste penalty van de club uit Harlingen, werd er ook nog een tegengoal geïncasseerd. Einduitslag 7-4. Na een lovend woordje van het Jeugdbestuur van VV Workum ontvingen de jongens een prachtige gouden medaille. Met een spandoek, pakjes stro, een emmer lolly’s en een party speaker gingen de jongens van JO12-1 op een kar swingend door Workum. Een mooie afsluiter van een prachtig sportief seizoen!

Achter van links naar rechts: Pieter Zorgdrager (trainer), Jordy Visser, Sven Hulshoff, Luc Schippers, Reinder Haanstra, Jorn van Kalsbeek, Sijbrand Zorgdrager, Brend Haanstra, Levi Dijkstra, Dennis Galema (trainer). Voor: Niels van Kalsbeek en Stian Galema.