Bolsward JO15-1 – Workum JO15-1

Workum – Bolsward

Toen de scheids floot voor het begin van de wedstrijd begonnen we slecht. We waren niet geconcentreerd ook de passes waren slecht. Doordat we zo slecht begonnen aan de wedstrijd kwamen we snel 1-0 achter. Ook al probeerden we beter ons best te doen, we waren gewoon niet goed. Na 10 min kwamen we 2-0 achter. Na de 2-0 volgde snel de 3-0. In de 25ste minuut kwamen we zelfs 4-0 achter. De laatste 10 minuten vielen er gelukkig geen doelpunten meer.

Toen we de kleedkamer in kwamen was iedereen teleurgesteld over de eerste helft. Ruben en Cora probeerden ons op te peppen voor de 2de helft. Dit was hun aardig gelukt. In de 2de helft waren we veel beter. We waren veel feller en onze passes werden ook veel beter. Door de goal van Mervin werd het daarom ook 4-1. Jammer genoeg werd het daarna wel weer 5-1. Toen we terugkeken op de wedstrijd hadden we eigenlijk de eerste helft 4-0 verloren en de tweede helft 1-1 gespeeld. Na de wedstrijd hebben we iedereen een handje gegeven en zijn we naar huis gegaan.

Jelmer Pieter Groenhof