Workum JO15-1 – FVC JO15-1

Zaterdag 24 september 2016 moest v.v.workum C1 voetballen tegen FVC.

Iedereen moest om half 9 aanwezig zijn, 9 uur gingen we los. Net voor de wedstrijd had onze coach (Ruben) gezegd dat we niet meteen druk moesten zetten maar een beetje inzakken zodat we meteen de 1e bal die gespeeld werd konden afpakken. Toen de schieds floot voor het begin deed Workum wat ze moesten doen. Workum zat er de 1e helft boven op en had de ene naar de andere bal veroverd. Door een pass van Sil scoorde Jaldert de 1-0 . Workum die door Rutger een paar goeie kansen kreeg maar die benutte ze helaas niet. Toen kwam FVC met een grote kans maar die werd gestopt door Sybe. Rust. FVC kwam weer vol goeie moet het veld op na de rust, toen kreeg FVC de 1e kans van de 2e helft maar Sybe was vandaag in top vorm en red de bal weer. Even later kreeg Rutger weer de kans om te scoren maar de keeper van FVC was er net op tijd bij. Daarna kwam FVC steeds meer in de wedstrijd en begon steeds beter te spelen. toen kregen ze weer de kans om te scoren maar Sybe redde de bal weer. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd kreeg FVC nog een hele grote kans en die scoorden ze ook. De eindstand is dan ook meteen bepaald 1-1.

Volgende week spelen we weer thuis om 9:00 ditmaal tegen LSC.

Luut de Jong