ZEER GESLAAGDE SUPER SATURDAY V.V. WORKUM EN S.V.W.

Op basis van het programma werd zaterdag 17 februari werd door V.V. Workum en S.V.W. vooraf gebombardeerd tot ‘Super Saturday’ en die titel bleek achteraf meer dan terecht.

Om 15.00 uur trad Workum 1 aan tegen NOK 1. Onder grote publieke belangstelling was de wedstrijd meer spannend dan goed, maar Workum wist een terechte 2-1 overwinning te behalen. Na afloop wisten velen de weg naar de sporthal te vinden, waar de dames van SVW 1 het om 17.00 uur opnamen tegen Ruutvoorn uit Genemuiden. De dames behaalden een 3-1 overwinning en zoeken daarmee voorzichtig aansluiting bij de middenmoot in de 3e divisie. Na afloop kreeg het sportieve geweld door de activiteitencommissie een prachtig vervolg in een goed gevulde kantine. In ‘A minute to win it’ werden de deelnemers middels het ‘Mystery Wheel’ gekozen en werden de prachtige prijzen bij de hilarische spelonderdelen door presentator Sander Buma op een humoristische wijze verdeeld. Door een lekker stukje muziek van Dj Vinny Vinyl en DJ Marcel werd het een prachtige sportdag die zeker voor herhaling vatbaar is. Complimenten voor de organisatie, samen maken we de club(s) !!